Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

14-03-2020

M. uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Heldere communicatie, geen verrassingen

Alles netjes volgens afspraak

Gemiddeld
9
10-03-2020

Gerben uit Mentink schreef

Mijn ervaring in één zin: Betrouwbare garage .

Al duurt het soms iets langer, de offerte en prijsafspraak worden altijd nagekomen. Je wordt goed ingelicht over reparatie werk . Nooit is iets teveel voor apk Scholten. Nog steeds een van de weinige garages waar de sfeer gemoedelijk is en de prijs is goed.

Gemiddeld
8
04-03-2020

Jan uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goede service en duidelijke afspraken.

Problemen gehad met starten. Gelijk een afspraak kunnen maken voor een onderhoudsbeurt en APK. Een tijd afgesproken mbt ophalen als de auto klaar is en hij stond op het tijdstip klaar. Goede service en duidelijke afspraken mbt uitvoering van het onderhoud.

Gemiddeld
10
23-02-2020

Wilfried uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Betrouwbaar

Ik zou deze garage zeker aanbevelen, met een goede service en eerlijk verhaal!

Gemiddeld
8
22-02-2020

Miranda uit Winterswijk-Meddo schreef

Mijn ervaring in één zin: Goeie en snelle service

het personeel is vriendelijk en er wordt goed en duidelijk gecommuniceerd wat er gebeurd of gedaan moet worden! Mijn ervaring dat het zeer snel gerepareerd wordt.

Gemiddeld
10
18-02-2020

Maria Weijenborg uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Geweldig

Vakmanschap,vertrouwen,en beloofde afspraken zijn voor mij als vaste klant het belangrijkst.daarom mijn hoge cijfer.

Gemiddeld
9
18-02-2020

G.J. Ruessink uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Zeer betrouwbaar, geen verrassingen

Prima ervaring

Gemiddeld
10
18-02-2020

Paulo uit Aalten schreef

Mijn ervaring in één zin: Geen nummer maar een klant

Ze nemen de tijd voor je, klant gericht en denken mee voor een oplossing. Klant vriendelijk garage bedrijf, zoals het hoort. πŸ‘πŸ‘Œ

Gemiddeld
10
15-02-2020

Ronald uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Betrouwbaar vakmanschap

Weten waar ze het over hebben, duidelijke uitleg, vlotte afhandeling van werkzaamheden, klantgericht en gemoedelijk. Uitstekende adres voor de auto, kom graag terug.

Gemiddeld
10
04-02-2020

Eugenie uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Altijd vriendelijk en correct personeel

Als alleenstaande vrouw word ik altijd door de heren vriendelijk bijgestaan. De heren staan altijd voor mij klaar.

Gemiddeld
10
19-01-2020

Henk uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Top geregeld en snelle service

De service is goed. En alles is snel geregeld.

Reactie van APK Scholten: Bedankt voor de beoordeling.
Gemiddeld
7
16-01-2020

egbert uit winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: goede garage met duidelijk uitleg en behulpzaam

goede garage legt je alles netjes uit goede inruil oude auto behulpzaam je kan er met vragen terecht en je word gehoort.

Gemiddeld
10
14-01-2020

Colette uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Prima service

Goede garage vriendelijk personeel

Reactie van APK Scholten: Bedankt voor de beoordeling!
Gemiddeld
8
11-01-2020

Harmelink uit WINTERSWIJK schreef

Mijn ervaring in één zin: Al jaren zeer tevreden.

Ik ben al jaren klant bij APK-Scholten en tot nu toe naar alle tevredenheid. Goede service Staan altijd voor je klaar Verstand van zaken

Reactie van APK Scholten: Bedankt voor de goede beoordeling!
Gemiddeld
9
11-01-2020

Marlies Kuipers uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goed.

Vriendelijk, behulpzaam en een goeie service. Eigenlijk nooit klachten gehad!

Reactie van APK Scholten: Bedank voor de beoordeling!
Gemiddeld
7
09-01-2020

M Kl.Langenhorst uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Zeer tevreden

Altijd super tevreden over garagebedrijf Scholten. Vriendelijke en zeer behulpzame mensen.

Reactie van APK Scholten: Bedankt voor de goede beoordeling!
Gemiddeld
10
08-01-2020

Andrea uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Super

Een fijn bedrijf met kundige mensen,die je een eerlijk beeld geven. Ben zeer prettig geholpen!

Reactie van APK Scholten: Bedankt voor de goede beoordeling
Gemiddeld
10
07-01-2020

Niels van Druten uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Hele goede en snelle service!

Snelle en kundige reparatie. Uitstekende service!

Reactie van APK Scholten: Bedankt voor de goede beoordeling
Gemiddeld
9
02-01-2020

Lonise uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Uitstekend

APK Scholten; Goede communicatie en snelle service. Dik tevreden.

Gemiddeld
10
28-12-2019

Suzan uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Top garage! πŸ‘πŸ»

Snelle service en je wordt goed geholpen! πŸ˜ƒ

Reactie van APK Scholten: Bedankt voor de goede beoordeling!
Gemiddeld
10
16-12-2019

Louis uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goede service, correcte afspraken.

Zoals altijd de auto keurig gerepareerd. We hebben meerdere auto's die bij Scholten in onderhoud zijn, en zijn altijd tevreden. Adviesbureau Dorsthorst

Gemiddeld
9
13-12-2019

Wim en Pieti uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goeie service, zeer klantvriendelijk

Wij zijn al jaren klant bij Scholten, snelle service, eerlijk advies. Voelt vertrouwd

Gemiddeld
10
12-12-2019

Teun uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Perfect geholpen

Perfect geholpen tijdens de aanschaf en daarna, volledig volgens verwachting want het is een top bedrijf!

Gemiddeld
10
12-12-2019

Erna uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Top bedrijf

Al vele jaren een trouwe klant. Je weet precies waar je aan toe bent. TopserviceπŸ‘πŸΌ

Gemiddeld
10
12-12-2019

Annie. uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Fijne zaak.

Andere auto gekocht in oktober ben er heel tevreden mee, fijne zaak en je word netjes behandeld, ga zo door.πŸ‘πŸ»

Gemiddeld
10