Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

11-02-2023

Robert de Jong uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goede service

Sociaal en meedenkend

Gemiddeld
8
03-02-2023

Schotman uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Vriendelijk geholpen

Vriendelijke mensen, ondanks de drukke tijden hier wel snel geholpen

Gemiddeld
10
03-02-2023

Rob uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Vriendelijk, goeie communicatie em m'n autootje rijst weer heerlijk

Alleen jammer dat er geen betalingsregeling mogelijk is, past niet in deze tijd vind ik. Maar... ze zijn dat wel heel eerlijk en duidelijk over. Blijven vriendelijk en aardig

Gemiddeld
8
25-01-2023

Roy Mariën uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Top garage altijd al geweest

Vakmensen aan het werk, Eerlijk en betrouwbaar. Zonodig goed advies

Gemiddeld
10
21-01-2023

Maria Laisina uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goed

Goed ben zeer tevreden

Gemiddeld
8
20-01-2023

D uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Super en Transparant

Ik ga sinds dat ik mijn auto heb naar dit bedrijf. Het bedrijf is super, erg klantvriendelijk, denken graag mee en als je vragen hebt kun je altijd even langs om het te laten checken of bellen. Wat communicatie betreft over een reparatie zijn ze erg open en transparant over de kosten. Kort om super fijne garage!

Gemiddeld
10
20-01-2023

meneer/zenuni uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Prima

Prima

Gemiddeld
10
19-01-2023

Ineke uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Uitstekend!

Goede service!

Gemiddeld
10
24-12-2022

Dick Beekman uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Een echte fam garage top

Een fijne garage een goede kwaliteit prijs verhouding vriendelijk personeel

Gemiddeld
9
21-12-2022

Richard uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Alles weer top geregeld

Snelle service, goed meedenken en hele nette prijzen.

Gemiddeld
9
20-12-2022

Jan Jaap uit WINTERSWIJK schreef

Mijn ervaring in één zin: Snelle service

Snelle service vriendelijk geholpen

Gemiddeld
8
26-11-2022

ewald uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Alles netjes volgens afspraak gedaan.

Alles netjes volgens afspraak gedaan.

Gemiddeld
10
25-11-2022

Ag Tolkamp uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Geweldig service

Goede planning vriendelijke en nette afhandeling.

Gemiddeld
10
20-11-2022

Henk uit WINTERSWIJK schreef

Mijn ervaring in één zin: Service gericht, betrouwbaar,

Kom er al vele jaren, geen klachten

Gemiddeld
8
30-10-2022

Kim uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Klantvriendelijk!

Altijd Klantvriendelijk. Er wordt altijd gebeld om te overleggen. Dat vind ik erg prettig. Zeer tevreden klant.

Gemiddeld
10
22-10-2022

Thea uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Eerlijk

Eerlijk advies,duidelijke prijsafspraak en goede service

Gemiddeld
9
15-10-2022

Ma6 uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goede service

Goede service

Gemiddeld
8
12-10-2022

mevrouw Hijink uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Snelle en goede service!

Zeer tevreden, ik heb gebeld en de automonteur dacht mee in mogelijkheden zodat mijn probleem met de auto snel verholpen was!

Gemiddeld
10
11-10-2022

meneer/mevrouw uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Strak voor mekaar

Goede beoordeling en geen misbruik gemaakt de auto heeft in een jaar weinig k.m. Gemaakt en geen beurt nodig.

Gemiddeld
8
11-10-2022

RMJ uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Altijd vriendelijk en goede service

Goed geholpen en netjes bericht als er wat meer ontdekt is voordat ze met de reparatie beginnen.

Gemiddeld
10
09-10-2022

Marije uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Snelle en goede service door een vakkundig team!

Mijn oude, maar vertrouwde C1 gaat al een tijdje voor keuringen en reparaties naar APK Scholten. De service is keer op keer weer ontzettend goed. Snel en vriendelijk geholpen :)

Gemiddeld
10
07-10-2022

Annie uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Ben heel tevreden met de garage.

Als ik de auto breng voor onderhoud brengen ze me naar huis en brengen ze de auto ook weer thuis wat ik heel fijn vind.

Gemiddeld
10
06-10-2022

Bep uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goed

bevalt prima

Gemiddeld
10
30-09-2022

meneer/mevrouw Waalders-de Palm uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Prima

Prima bedrijf, fijne mensen. Helpen met advies. Ik ben erg blij met Scholten autobedrijf.

Gemiddeld
10
24-09-2022

meneer/mevrouw uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Erg goed geholpen

Vriendelijk, snel en professioneel

Gemiddeld
10