Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

23-05-2024

Geert uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Uitstekend autobedrijf

Vriendelijk ontvangst. Goede voorlichting en een prettige service.

Gemiddeld
10
23-05-2024

Dick uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Snelle service

Vriendelijk personeel weet waar ze over praten goede prijs kwaliteit verhouding

Gemiddeld
10
17-05-2024

Ton van Bruggen uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Super tevreden

Gewoon goed

Gemiddeld
9
07-05-2024

meneer/mevrouw Nadia uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: super!

Super behulpzaam, meedenkend en altijd goed geholpen!

Gemiddeld
10
23-04-2024

meneer/mevrouw Annevelink uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Fantastisch goede service!

Goede service en in mijn geval super snelle service! Altijd vriendelijk personeel! Netjes, helder en duidelijk in communicatie.

Gemiddeld
10
13-04-2024

medi uit Dick schreef

Mijn ervaring in één zin: Super

Snelle afhandeling 16.00 brengen 17.00 klaar met complete nieuwe uitlaat top

Gemiddeld
10
12-04-2024

Loes Flick uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: uitstekend!

Gelukkig gaat goed nieuws niet vervelend . Ik ben al meer dan 14 jaar klant bij garage Scholten tot grote tevredenheid. Mijn oer oude auto,s worden er als babies verzorgd. Bij problemen wordt er meteen naar gekeken en zijn die in no time weer opgelost. Zeker, Pa SCHOLTEN met zijn zonen hebben en top bedrijf waar een klant steeds weer op kan vertrouwen. Vriendelijkheid, correctheid en expertise gaan hand in hand bij deze garage. Wat zou een klant nog meer willen??

Gemiddeld
10
26-03-2024

Ronnie Stortelers uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goeie service

Ik ben al jaren bij APK Scholten en ze bevallen me uitstekend.Goeie service en zeer vriendelijk personeel een echte aanrader.

Gemiddeld
10
22-03-2024

Jan uit winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Positief

Fijn geholpen nadat mijn auto onverwacht stuk ging. Inmiddels weer blij dat ik rij!

Gemiddeld
10
20-03-2024

Geert uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Positief

Vriendelijk en deskundig advies, snelle service.

Gemiddeld
10
27-02-2024

J uit Elschot schreef

Mijn ervaring in één zin: Al jaren een tevreden klant!

We hebben onze auto al jaren in onderhoud bij APK Scholten en dat bevalt prima. Vriendelijk, goede service, meedenkend en het allerbelangrijkst kwaliteit in de geleverde diensten.

Gemiddeld
10
13-02-2024

Maria Weijenborg uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Beter kun je niet krijgen

Heel goede service en vakmanschap. Ze halen en brengen de auto en houden je op de hoogte met de reparatie kosten. Dank je wel.

Gemiddeld
10
23-01-2024

Schotman uit winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: uitstekend

vriendelijk en meedenkende medewerkers

Gemiddeld
10
13-01-2024

Marlies Kuipers uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Vriendelijk, goeie adviezen, altijd behulpzaam wanneer je even met de auto langs komt.

Goede ervaring, vriendelijke mensen.

Gemiddeld
8
07-01-2024

meneer/mevrouw Annevelink uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Top service en Top personeel!

Altijd goede service, een duidelijke communicatie dus je weet waar je aan toe bent en komt dan ook niet voor verrassingen te staan! Heel fijn en heel vriendelijk personeel!

Gemiddeld
10
06-01-2024

Stefan uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Prima ervaring

Gewoon super goeie service Bedankt

Gemiddeld
10
28-12-2023

meneer/mevrouw uit Wageningen schreef

Mijn ervaring in één zin: Zeer makkelijk en snel geregeld en zeer vriendelijke mensen

Zeer makkelijk en snel geregeld en zeer vriendelijke mensen.

Gemiddeld
10
19-12-2023

meneer/mevrouw Willy Koks uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goede prijs, kwaliteit en klantvriendelijkheid

Zie boven

Gemiddeld
10
15-12-2023

meneer Damkot uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Top

Snel en goede service

Gemiddeld
10
08-12-2023

meneer/mevrouw uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: snelle en vakkundige behandeling

zie boven

Gemiddeld
10
07-12-2023

John uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Flexibel inplannen apk

Moest ivm werk voor 12u mijn auto terug hebben, was vlot en goed geregeld.

Gemiddeld
9
01-12-2023

Ronnie Stortelers uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goede snelle service

Goedenmorgen snelle service met vriendelijk personeel

Gemiddeld
10
29-11-2023

Monique te Lindert uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Altijd vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijke mensen en altijd bereid om te helpen.

Gemiddeld
10
24-11-2023

Ben uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Ben zeer tevreden klant

Vakmensen, Vooraf goed overleg over te verrichten werkzaamheden en de kosten, Geven goed advies,

Gemiddeld
10
18-11-2023

meneer/mevrouw Bibi uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Altijd prima

Prettige communicatie. Eerlijk en duidelijk. Heb veel vertrouwen in het team. En prijs Scholten APK bij anderen aan!

Gemiddeld
8