Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

13-01-2024

Marlies Kuipers uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Vriendelijk, goeie adviezen, altijd behulpzaam wanneer je even met de auto langs komt.

Goede ervaring, vriendelijke mensen.

Gemiddeld
8
07-01-2024

meneer/mevrouw Annevelink uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Top service en Top personeel!

Altijd goede service, een duidelijke communicatie dus je weet waar je aan toe bent en komt dan ook niet voor verrassingen te staan! Heel fijn en heel vriendelijk personeel!

Gemiddeld
10
06-01-2024

Stefan uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Prima ervaring

Gewoon super goeie service Bedankt

Gemiddeld
10
28-12-2023

meneer/mevrouw uit Wageningen schreef

Mijn ervaring in één zin: Zeer makkelijk en snel geregeld en zeer vriendelijke mensen

Zeer makkelijk en snel geregeld en zeer vriendelijke mensen.

Gemiddeld
10
19-12-2023

meneer/mevrouw Willy Koks uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goede prijs, kwaliteit en klantvriendelijkheid

Zie boven

Gemiddeld
10
15-12-2023

meneer Damkot uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Top

Snel en goede service

Gemiddeld
10
08-12-2023

meneer/mevrouw uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: snelle en vakkundige behandeling

zie boven

Gemiddeld
10
07-12-2023

John uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Flexibel inplannen apk

Moest ivm werk voor 12u mijn auto terug hebben, was vlot en goed geregeld.

Gemiddeld
9
01-12-2023

Ronnie Stortelers uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goede snelle service

Goedenmorgen snelle service met vriendelijk personeel

Gemiddeld
10
29-11-2023

Monique te Lindert uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Altijd vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijke mensen en altijd bereid om te helpen.

Gemiddeld
10
24-11-2023

Ben uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Ben zeer tevreden klant

Vakmensen, Vooraf goed overleg over te verrichten werkzaamheden en de kosten, Geven goed advies,

Gemiddeld
10
18-11-2023

meneer/mevrouw Bibi uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Altijd prima

Prettige communicatie. Eerlijk en duidelijk. Heb veel vertrouwen in het team. En prijs Scholten APK bij anderen aan!

Gemiddeld
8
28-10-2023

Thea Brockotter uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Prima

Prima service en duidelijke afspraken over de kosten.En altijd vriendelijk te woord gestaan.

Gemiddeld
10
27-10-2023

E.W. Kok uit WINTERSWIJK schreef

Mijn ervaring in één zin: deskundig en sympathiek personeel

deskundig ,sympathiek personeel

Gemiddeld
10
26-10-2023

Rudie uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Top service

Makkelijk online een afspraak regelen. Zet hem er s,morgens om 8 uur neer als ik uit de nachtdienst kom. En s,middags haal ik hem weer op. Ik kom er al jaren.

Gemiddeld
9
23-10-2023

Gerrit uit winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: fantastisch

prima service

Gemiddeld
10
19-10-2023

Ronnie uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Top bedrijf,goeie service

Mijn auto daar heen gebracht voor een APK en kleine beurt.Wordt ik smiddags netjes opgebeld door een van de medewerkers dat er toch iets meer gemaakt moet worden om mijn auto door de APK te laten komen en dus het totaalbedrag iets hoger is.Dat noem ik nou service van APK Scholten.Tevens zijn ze altijd even vriendelijk en daarom ga ik al jaren naar APK Scholten en zou ik nooit naar een ander gaan,dus een aanrader.

Gemiddeld
10
12-10-2023

W. uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goede service!

Deskundig, prettig en snel geholpen

Gemiddeld
10
05-10-2023

Dick uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Prima service

Ze zijn vriendelijk goede sevice en betaalbaar

Gemiddeld
10
29-09-2023

Melvin uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Altijd vriendelijke mensen, goede service.

Altijd vriendelijke mensen, goede service.

Gemiddeld
10
05-09-2023

H.A. uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Perfecte service

Perfecte service...zo ook qua communicatie

Gemiddeld
10
24-08-2023

mevrouw d doornheim uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goede service

Goede service jouden je goed op de hoogte en klantvriendelijk

Gemiddeld
10
03-08-2023

meneer paulo Polman uit Aalten schreef

Mijn ervaring in één zin: Zo als altijd goed, ze geven een goed gevoel. Ik ben niet bang dat ik belazerd wordt .

Je moet het ondervinden, probeer het een keer dan weet je wat ik bedoel.

Gemiddeld
10
27-07-2023

meneer uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goed

Goed en netjes geholpen

Gemiddeld
10
22-07-2023

J.J. Beeks uit WINTERSWIJK schreef

Mijn ervaring in één zin: Super snel geholpen

Ik kwam eigenlijk om een afspraak te maken. Maar de reparatie was dezelfde middag al uitgevoerd. Snelle service en vriendelijke mensen!

Gemiddeld
10