Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

21-07-2023

Ine bolk uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Prima in orde

Probleem opgelost

Gemiddeld
9
08-07-2023

Ton uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goed

Goed bedrijf met ervaren mensen en klantvriendelijk.

Gemiddeld
9
05-07-2023

Laila uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Vriendelijk

behulpzaam, ze helpen mij met wat ik nodig heb en ik word snel geholpen.

Gemiddeld
9
02-07-2023

Antoinet uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Top

Eerlijke, snelle, goede service, aardig personeel

Gemiddeld
10
29-06-2023

Judith uit Kotten schreef

Mijn ervaring in één zin: Netjes en snel geholpen zoals altijd.

Prima

Gemiddeld
10
29-06-2023

meneer/mevrouw doornheim uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goede service

Goede service overleggen alles netjes met je voor dat ze de auto repareren komen afspraken na

Gemiddeld
10
09-06-2023

Vergeer uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Leuk personeel...

Prima service

Gemiddeld
10
27-05-2023

mevrouw de ruiter uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Zoals altijd een goede service

Ze komen hun afspraken na en snelle service.

Gemiddeld
10
27-05-2023

Wilfried uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Top!

Ik kom er al jaren. Altijd goed en eerlijk geholpen!

Gemiddeld
9
26-05-2023

Frits te loo uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Perfect

Goeie service , perfect onderhoudsbeurt en erg vriendelijk personeel We zijn zeer te vreden

Gemiddeld
10
25-05-2023

Mohammed uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Zeer tevreden

Snelle Service , vriendelijk en eerlijke vakmensen , Ik raad APK scholten voor iedereen aan .

Gemiddeld
10
25-05-2023

Richard uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Snelle service.

Top zoals altijd

Gemiddeld
9
23-05-2023

meneer/mevrouw uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goede communicatie

Altijd prettig dat je wordt gebeld als de auto klaar is (en afgemeld). Afspraak maken was ook makkelijk. 13:00 auto gebracht en anderhalf uur later al gebeld dat ik 'm kon ophalen.

Gemiddeld
10
18-05-2023

Meho uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Kunnen anderen van leren

Een geweldig bedrijf . Goed en snel . Tot volgende keer

Gemiddeld
10
11-05-2023

Nico uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Uitstekend.

Bijzonder prettige ontvangst, alles vlgs. afspraak geregeld.

Gemiddeld
8
02-05-2023

J de Boer uit WINTERSWIJK schreef

Mijn ervaring in één zin: Doen

Een afspraak gemaakt voor een grote beurt en keuring. Alles is gegaan zoals was afgesproken dus geen ongename verrassingen en kosten

Gemiddeld
8
20-04-2023

Dick uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Vlot en vriendelijke afhandeling

Een echt familie bedrijf top garage

Gemiddeld
10
12-04-2023

Ferdi uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: SLECHTE SERVICE en TELEURGESTELD.

Als particulier kom je er met een auto (Ford focus eco boost 1.0) 4 maanden na aanschaf (gekocht van de eigenaar van APK Scholten) met het probleem dat de motor oververhit is geraakt door een koelvloeistof probleem. Dit is gerepareerd, maar een week later start de auto eerst niet en komt er na proberen door te starten witte damp uit de uitlaat. Direct terug gegaan met deze kenmerken, aangegeven of dit niet een vervolgprobleem kon zijn van het koelvloeistof probleem, maar dit was volgens hun niet de oorzaak. Uiteindelijke weten zij het probleem niet te vinden en wordt je weg gestuurd met een nieuwe accu en was dit niet het probleem dan moesten we maar naar een FORD dealer.. Uiteindelijke naar een andere garage in Winterswijk geweest blijkt het probleem WEL door het koelvloeistof probleem te komen, hele motor stuk !!! Dit doorgegeven bij APK Scholten, wat krijgen we te horen 'helaas dikke pech we kunnen niks meer voor je betekenen'. Dus met lege handen weg gestuurd en totaal geen verdere hulp ! Kennis van zaken?? Niet bij deze garage!!

Gemiddeld
1
07-04-2023

Leendert uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Alles naar wens verlopen

Afspraken goed uitgevoerd

Gemiddeld
8
24-03-2023

Geert uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Prima autobedrijf

Goede service,vriendelijk personeel.

Gemiddeld
10
23-03-2023

van Bruggen uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Hele fijne mensen

Zeer bekwaam en een goed APK station.

Gemiddeld
9
10-03-2023

meneer/mevrouw uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Prima

Non nonsens garage, nette tarieven en goed advies.

Gemiddeld
9
08-03-2023

Andre Berentsen uit Groenlo schreef

Mijn ervaring in één zin: Top

Zoals altijd goed overleg van de kosten. Denken mee en altijd vriendelijk. Als ze toevallig ergens moeten zijn nemen ze je auto mee en zetten het bij je voor de deur. Nou, fantastisch toch!!

Gemiddeld
10
24-02-2023

Wim uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Professionele afhandeling

Prettige ontvangst goed feedback. Dit altijd in overleg met de klant erg professioneel. Top.

Gemiddeld
10
24-02-2023

Gert uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Betrouwbaar bedrijf

Prettige omgang. Goede kwaliteit

Gemiddeld
8