Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

22-07-2024

Ton van Bruggen uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Gewoon Top

Fijne mensen en goed

Gemiddeld
9
17-07-2024

Salena uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Altijd goed!

Al jaren brengen wij onze auto, en altijd goede ervaring. Voelt vertrouwd en ze denken mee mocht er wat zijn met de auto.

Gemiddeld
10
15-06-2024

B. Nijenhuis uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Vriendelijke medewerkers en prima service

Prima bedrijf. Altijd vriendelijk. Zeer flexibel over brengen en halen van een voertuig. Top.

Gemiddeld
8
13-06-2024

meneer/mevrouw van berkel uit WINTERSWIJK schreef

Mijn ervaring in één zin: Gewoon

Gewoon goede service

Gemiddeld
8
08-06-2024

meneer/mevrouw Frank uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goede service vriendelijke mensen

Prettig geholpen duidelijk advies en geen onnodige kosten extra

Gemiddeld
7
08-06-2024

Leendert uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Na overleg pas de brandstof filterhuis kunnen verwisselen

Zie boven

Gemiddeld
2
07-06-2024

Frencis uit winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Prima service en uitleg

Mijn auto APK laten keuren, Duidelijk verteld wat er moest veranderen en dan prima gedaan en voor een betaalbare prijs.

Gemiddeld
10
05-06-2024

Mevrouw uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Uitstekende service

Altijd goed geholpen. Vriendelijke mensen.

Gemiddeld
10
01-06-2024

Johan uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Top bedrijf

In een aantal woorden. Top bedrijf

Gemiddeld
10
31-05-2024

Sylvana uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Topgarage

Fijne garage!

Gemiddeld
10
31-05-2024

mevrouw de ruiter uit winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: weer zeer tevreden

alles goed geregeld en volgens afspraak.

Gemiddeld
10
28-05-2024

Thea uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Perfect

Komen afspraken goed na. Vriendelijk personeel

Gemiddeld
10
23-05-2024

Geert uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Uitstekend autobedrijf

Vriendelijk ontvangst. Goede voorlichting en een prettige service.

Gemiddeld
10
23-05-2024

Dick uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Snelle service

Vriendelijk personeel weet waar ze over praten goede prijs kwaliteit verhouding

Gemiddeld
10
17-05-2024

Ton van Bruggen uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Super tevreden

Gewoon goed

Gemiddeld
9
07-05-2024

meneer/mevrouw Nadia uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: super!

Super behulpzaam, meedenkend en altijd goed geholpen!

Gemiddeld
10
23-04-2024

meneer/mevrouw Annevelink uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Fantastisch goede service!

Goede service en in mijn geval super snelle service! Altijd vriendelijk personeel! Netjes, helder en duidelijk in communicatie.

Gemiddeld
10
13-04-2024

medi uit Dick schreef

Mijn ervaring in één zin: Super

Snelle afhandeling 16.00 brengen 17.00 klaar met complete nieuwe uitlaat top

Gemiddeld
10
12-04-2024

Loes Flick uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: uitstekend!

Gelukkig gaat goed nieuws niet vervelend . Ik ben al meer dan 14 jaar klant bij garage Scholten tot grote tevredenheid. Mijn oer oude auto,s worden er als babies verzorgd. Bij problemen wordt er meteen naar gekeken en zijn die in no time weer opgelost. Zeker, Pa SCHOLTEN met zijn zonen hebben en top bedrijf waar een klant steeds weer op kan vertrouwen. Vriendelijkheid, correctheid en expertise gaan hand in hand bij deze garage. Wat zou een klant nog meer willen??

Gemiddeld
10
26-03-2024

Ronnie Stortelers uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Goeie service

Ik ben al jaren bij APK Scholten en ze bevallen me uitstekend.Goeie service en zeer vriendelijk personeel een echte aanrader.

Gemiddeld
10
22-03-2024

Jan uit winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Positief

Fijn geholpen nadat mijn auto onverwacht stuk ging. Inmiddels weer blij dat ik rij!

Gemiddeld
10
20-03-2024

Geert uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Positief

Vriendelijk en deskundig advies, snelle service.

Gemiddeld
10
27-02-2024

J uit Elschot schreef

Mijn ervaring in één zin: Al jaren een tevreden klant!

We hebben onze auto al jaren in onderhoud bij APK Scholten en dat bevalt prima. Vriendelijk, goede service, meedenkend en het allerbelangrijkst kwaliteit in de geleverde diensten.

Gemiddeld
10
13-02-2024

Maria Weijenborg uit Winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: Beter kun je niet krijgen

Heel goede service en vakmanschap. Ze halen en brengen de auto en houden je op de hoogte met de reparatie kosten. Dank je wel.

Gemiddeld
10
23-01-2024

Schotman uit winterswijk schreef

Mijn ervaring in één zin: uitstekend

vriendelijk en meedenkende medewerkers

Gemiddeld
10